Access Bars

Bij praktijk  The Flower is er nu ook Acces Counciousness Bars mogelijk. Hierbij draait het vooral om het loslaten. Oude emoties, overtuigingen en oude gedachten.
Dit is voor iedereen  een goed idee, die meer rust, ruimte en ontspanning wenst, in het hoofd en in het lichaam. Naast de diepe ontspanning die dit proces verzorgt, biedt een Bars sessie ook dynamische verandering, op alle vlakken van het leven.

Je zult natijd merken dat bepaalde belemmeringen die je had ineens zijn verdwenen. Je doet iets gewoon, waar je daarvoor niet durfde, of waar het maar niet van kwam.
Access Bars is een manier om een frisse wind door je energiehuishouding te laten waaien en om zonder te praten gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens te veranderen.

Na een behandeling van je Access Bars heb je op z’n minst het gevoel dat je een heerlijke massage hebt ontvangen. In het beste geval is je leven veranderd. Tijdens een Access Bars-behandeling lig je met je kleren aan op de behandeltafel. De 32 punten op je hoofd worden in ongeveer 10 vingerzettingen lichtjes aan geraakt De behandeling duurt ongeveer 60/90 minuten.  Je voelt soms lichte tintelingen in je hoofde of een gevoel van warmte of kou. Maar het is vooral ontspannende ervaring.

Hoe ziet een Bars sessie eruit?
Een sessie vindt liggend plaats op een behandeltafel zodat je optimaal kunt ontspannen en ontvangen.
Door het met de vingertoppen zachtjes aanraken van de 32 Bars punten door de behandelaar vindt er een energiestroom plaats.
Een Bars sessie duurt ongeveer 1 tot 1 ½ uur.
Door aanraking van de Bars wordt de energie van de vastgezette ervaringen die op de harde schijf zijn opgeslagen verwijderd.
Wat wordt er verwijderd tijdens een Bars sessie?
Dit kunnen ervaringen zijn zoals beperkende overtuigingen, negatief zelfbeeld, angsten en alles wat je in je leven kan beperken om voluit te leven. Kortom deze punten ontladen de gedachten, gevoelens, emoties, overwegingen en houdingen die je in je leven hebt opgeslagen over allerlei onderwerpen zoals overvloed, ouderdom, communicatie, zelfvertrouwen, creativiteit, hoop en dromen.

Denk hierbij aan;

betere concentratie
helderder in het hoofd
angsten
slapeloosheid
stress verminderend
depressie
psychische klachten
vermoeidheid
lichamelijke (pijn) klachten
hypersensitiviteit
beter bij jezelf blijven
betere leerprestaties
immuunsysteem versterkend
verbetert de relatie met jezelf en anderen
een positievere houding ten opzichte van het leven

Hoe vaak dien je een Bars sessie te doen?
Als je eenmaal een Bars sessie hebt gehad en de Bars runnen (lopen), dan voel je zelf wanneer het weer tijd is om een vervolg sessie te ontvangen. De een vindt het prettig om iedere week een Bars sessie te ontvangen, de ander wacht tot hij zich minder lekker in zijn vel voelt zitten. De vraag is “hoe lekker wil jij je in je vel voelen” ?

 

 

 

 

Healingen zijn geen vervanging van het reguliere medische circuit, wel een goede aanvulling. Als een klacht niet overgaat, is het verstandig de huisarts te raadplegen.