Shamballa healing

Shamballa healing wordt ook wel turbo Reiki genoemd omdat het veel sterker is en sneller werkt dan Reiki. 

Een healing kan vele klachten verlichten, en werkt niet alleen aan de lichamelijke klacht maar ook aan de psychische en mentale klachten die er aan ten grondslag liggen. Keelpijn kan veroorzaakt worden door ongeuit verdriet waar je zelf  misschien niet van bewust bent.
Na de healing zou het kunnen zijn dat je ineens merkt dat je dit verdriet wel uit, waardoor de keelpijn verdwijnt en je keelpijn verdwijnt. 

De energie van de healing kun je voelen door lichte tintelingen, warmte, kou of ontspanning in je lichaam. Sommigen cliënten voelen meer als een ander tijdens de behandeling. Dit komt de een gevoeliger is als de ander.

De Shamballa healing wordt in de praktijk vaak gecombineerd met de Quantum Connection healing. Een behandeling duurt ongeveer 60 minuten, waarvan 30 minuten voor de healing. De eerste behandeling met de intake duurt soms wat langer.

Het is belangrijk om na de behandeling veel water te drinken. Hierdoor kan het lichaam de afvalstoffen die vrijkomen tijdens de behandeling weg spoelen. Hoeveel behandelingen nodig zijn is per cliënt verschillend. Het ligt eraan hoeveel het lichaam uit balans is.
Na een behandeling wordt er altijd even kort besproken hoe de healing is ervaren.

Healingen zijn geen vervanging van het reguliere medische circuit, wel een goede aanvulling. Als een klacht  niet overgaat is het verstandig de huisarts te raadplegen.