Shamballa healing

Shamballa healing wordt ook wel turbo Reiki genoemd omdat het veel sterker is en sneller werkt dan Reiki. Shamballa is een healing waarvan je heerlijk ontspannen wordt. De energie gaat heen daar waar het nodig is en zorgt voor herstel in het lichaam. Tevens worden de chakra’s behandeld als dit nodig is.

Een Healing kan bijvoorbeeld goed zijn bij :

Hoofdpijn

Goed voor de spijsvertering

Goed voor innerlijke rust

Stimuleert de weerstand

Tegen Burn – Out klachten

Goed tegen stress

Tegen Depressieve klachten

Tijdens de rouwverwerking

De energie van de healing met de Shamballa energie, kun je voelen door lichte tintelingen, warmte, kou of ontspanning in je lichaam. Sommigen cliënten voelen meer als een ander tijdens de behandeling. Dit komt doordat de een gevoeliger is als de ander.

Een sessie duurt ongeveer 60 minuten, waarvan 30 minuten voor de healing. De eerste behandeling met de intake duurt soms wat langer.

Het is belangrijk om na de behandeling veel water te drinken. Hierdoor kan het lichaam de afvalstoffen die vrijkomen tijdens de behandeling weg spoelen.
Na een behandeling wordt er altijd even kort besproken hoe de healing is ervaren.

Healingen zijn geen vervanging van het reguliere medische circuit, wel een goede aanvulling. Als een klacht niet overgaat is het verstandig de huisarts te raadplegen.