Shamballa healing

Shamballa healing wordt ook wel turbo Reiki genoemd omdat het veel sterker is en sneller werkt dan Reiki.  Shamballa is een heerlijke healing waarvan je ontspannen wordt. De energie gaat heen daar waar het nodig is. Het kan zijn dat ik je Hartchakra behandel en je voelt dat de energie ook naar je buik gaat en daar een warm gevoel geeft.

Het mooie van een  healing is dat holistische werkt;  psychische, mentaal en lichamelijk..
Keelpijn kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden door ongeuit verdriet waar je zelf  misschien niet van bewust bent.
Na de healing zou het kunnen zijn dat je ineens merkt dat je dit verdriet wel uit, waardoor de keelpijn verdwijnt maar je ook makkelijker kunt praten over dit verdriet. 

De energie van de Shamballa healing met de Mahatma eniergie ,kun je voelen door lichte tintelingen, warmte, kou of ontspanning in je lichaam. Sommigen cliënten voelen meer als een ander tijdens de behandeling. Dit komt doordat de een gevoeliger is als de ander.

Een behandeling duurt ongeveer 60 minuten, waarvan 30 minuten voor de healing. De eerste behandeling met de intake duurt soms wat langer.

Het is belangrijk om na de behandeling veel water te drinken. Hierdoor kan het lichaam de afvalstoffen die vrijkomen tijdens de behandeling weg spoelen. Hoeveel behandelingen nodig zijn is per cliënt verschillend. Het ligt eraan hoeveel het lichaam uit balans is.
Na een behandeling wordt er altijd even kort besproken hoe de healing is ervaren.

 

Healingen zijn geen vervanging van het reguliere medische circuit, wel een goede aanvulling. Als een klacht  niet overgaat is het verstandig de huisarts te raadplegen.