Workshop intuïtief tekenen

Workshop Intuïtief Tekenen

Workshop 1

De Workshop Intuïtief tekenen, is een creatieve workshop.  We doen eerst een korte meditatie voor we aan de slag gaan. Voor meer inspiratie  Daarna beginnen we met het intuïtief tekenen. Uit de tekening zal een boodschap ontstaan die juist is voor de tekenaar op dit moment.

Het is de bedoeling dat je gaat tekenen vanuit je gevoel. Welke kleur voelt goed om te gebruiken voor die boom, of dat huis? Je zult merkten dat dit vanzelf gaat. Hiervoor krijg je een opdracht.

Tijdens de workshop leer je wat een kleur betekend in een tekening. ook leer je de tekening te interpreteren aan de hand van enkele vragen. Het is steeds weer zeer bijzonder wat daar uit komt voor iedereen. Er staat er in het werkboek nog  extra informatie over kleurenleer.

 Workshop 2 

Deze workshop wordt ook begonnen met een mediatie en daarna is er een tekenopdracht.          Deze tekenopdracht heeft te maken met de chakra’s. Hier volgt informatie over en leuke weetje.. Daarnaast gaan we kijken wat deze tekening jouw te vertellen heeft. 

Een datum plannen kan in overleg, voor op een ochtend of middag.
De workshops zijn  Inclusief koffie& thee. Voor kleine groepjes van maximaal 2/ 5 dames of maar individueel is ook mogelijk.