Reiki.

Reiki is een vorm van healing. .Hier geef ik ook behandelingen in.
Reiki gaat verder waar de hulpverleing stopt.
Wat is Reiki? De term Reiki komt uit de Japanse woorden “Rei”  en “Ki”. “Rei” betekend Universele en “Ki” staat voor levensenergie. 
Bij Reiki gaat de energie via de handen naar de mens of dier. Degene die de Reiki geeft fungeert als doorgeefluik van energie. De energie is ontspannend en kan warm, koud of tintelend aanvoelen. De Reiki energie gaat daar heen, waar het het meest nodig is op dat moment en zorgt voor genezing en herstel in het ichaam.

Een Reiki behandeling is geschikt voor degene die rust en ontspanning nastreeft. Tijdens de behandeling worden ook de chakra’s geheald.

Een sessie duurt ongeveer 60 minuten, waarvan 30 minuten voor de healing. De eerste behandeling met de intake duurt soms wat langer.

Het is belangrijk om na de behandeling veel water te drinken. Hierdoor kan het lichaam de afvalstoffen die vrijkomen tijdens de behandeling weg spoelen.
Na een behandeling wordt er altijd even kort besproken hoe de healing is ervaren.

Reiki:

Tegen Hoofdpijn

Goed voor de spijsvertering

Goed voor innerlijke rust

Stimuleert de weerstand

Tegen Burn – Out klachten

Goed tegen stress

Tegen Depressieve klachten

Tijdens de rouwverwerking

Healingen zijn geen vervanging van het reguliere medische circuit, wel een goede aanvulling. Als een klacht niet overgaat is het verstandig de huisarts te raadplegen.