Creëer balans in je leven

Dit zijn gesprekken specifiek bedoeld voor die moeite hebben om een balans in hun leven te bewaren. Voor mensen met een burn -out of voor vrouwen die met vermoeidheid, of energietekort kampen. Het kan erg lastig zijn om goed met je energie om te gaan. We willen tegenwoordig zo veel. Hoe doe je dit nu op een manier waar bij je in balans blijft? Maar ook zoveel mogelijk kunt doen wat je wilt in je leven.

Wanneer je kiest voor gesprekken bij Praktijk The Flower, brengen we samen in kaart waar het teveel aan verlies van energie ontstaat in je leven. Daarmee is er al veel te veranderen op een goede manier. Ook kunnen er gedachten patronen zijn, die je niet gewenste gedrag in stand houden, waardoor je steeds te veel van je lichaam vraag. Maar ook kun je ook al wat langer last hebben van energie tekort.. Dan kunnen we kijken hoe je weer fitter wordt. Wat is hier voor nodig? Zelf heb ik dit traject ook afgelegd, dus heb hier ervaring mee. Die ik graag deel.

Genoeg mogelijkheden om ervoor te zorgen dat je een leven voor jezelf creëert, dat in balans is en wel voor jouw en je lichaam werkt.