Life Coaching

Bij praktijk The Flower is het doel om via kortdurende coaching weer in je kracht te komen en je weer goed te voelen over jezelf en je leven. Soms is het nodig om hier verdriet voor te gaan verwerken of eens goed naar je zelf te kijken wie ben ik ? en wat kan ik ? Maar soms is het ook gewoon nodig om een paar gesprekken te hebben over jezelf en je leven, en zo inzichten te krijgen die nodig zijn.
Het eerste gesprek is een intake. Tijdens dit gesprek wordt duidelijk wat de kernvraag is. Samen wordt gekeken hoe hier mee aan de slag te gaan.
Tijdens de hulpverlening is er aandacht voor een oplossingsgerichte kijk op de zaken, wat je helpt te focussen op wel al goed gaat in je leven en hoe je dit aanpakt . Deze sterke kanten van jezelf kun je inzetten waar nodig is op dat moment. 
Soms kan het ook nodig zijn meer inzicht in jezelf te krijgen of oefeningen te doen om je doelen te bereiken. Hier gaan we dan mee bezig. 
Je zult tijdens de gesprekken je zelf beter leren kennen, en tools aangereikt krijgen, waar dit nodig is en je beter over jezelf gaan voelen. Hierdoor zul je als een krachtiger vrouw uit de coaching komen.

Coaching doelen :

Zelfvertrouwen vergroten,
Hooggevoeligeheid
Verdriet verwerken
Omgaan met een burn – out en herstellen hiervan.
Assertiever worden
Moeilijke keuzes maken in het leven