Hulpverlening bij burn out klachten.

Bij praktijk The Flower is het doel om vrouwen middels gesprekken te begeleiden die door een moeilijke perioden in hun leven gaan. Dit kan een Burn- out zijn of tijdelijk ongeschiktheid om te werken bij een werkgever. 

Het eerste gesprek is een intake. Tijdens dit gesprek wordt duidelijk wat de precieze hulpvraag is van de cliënt. Samen wordt gekeken hoe hier mee aan de slag te gaan.
Tijdens de hulpverlening is er aandacht voor een oplossingsgerichte kijk op de zaken. Maar ook kijken we naar de patronen in je leven. Waardoor ben je in een Burn- out beland of koers je erop af. Daarnaast is het zaak om te kijken hoe kom je uit de Burn- out ?  En hoe kun je je gedrag en denken zo aanpassen, dat je in balans blijft en goed voor jezelf zorgt. En niet weer in een Burn – out beland. Fysiek maar ook mentaal.

Als het nodig is werken we ook aan het zelfvertrouwen van de cliënt. Of andere oorzaken die er mede ervoor zorgen dat je de burn- out is ontstaan. Dit kan perfectionisme zijn, hooggevoeligheid, niet verwerken van verdriet. Of teveel van jezelf vergen voor een lange tijd. Maar ook teveel stress.